Hallo! Wij zijn Aircohuis Benelux

Bij Aircohuis Benelux koop je snel en gemakkelijk je airconditioning online met de mogelijkheid deze thuis te laten bezorgen (in Nederland & België) of om deze af te halen in één van onze magazijnen. Ondanks dat wij een webshop zijn, houden wij toch van persoonlijk contact. Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan staat er altijd een adviseur voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Voordelig verkoelen én verwarmen met een airconditioner van Aircohuis Benelux.

Voor wie

Doe-het-zelver

Aircohuis Benelux is er voor iedereen. Ben je een handige doe-het-zelver en wil je besparen op de kosten van een (dure) installatie? dan bespaar je veel geld door bij ons een split-unit airco totaalpakket aan te kopen. In deze pakketten wordt alles meegeleverd zodat je alle voorbereidende werkzaamheden zelf al uit kunt voeren. Hierdoor hoeft een f-gassen gespecialiseerde monteur de installatie enkel nog in bedrijf te stellen. Dit bespaart natuurlijk veel geld.

Professional

Natuurlijk zijn wij er ook voor de ervaren professional. Doordat wij een zeer grote voorraad hebben, kunnen wij snel leveren en kun jij snel een airco installatie bij jouw klanten plaatsen. Afname van meerdere units? Neem dan gerust contact met ons op voor een speciale prijs.

Een comfortabele leefomgeving voor iedereen

Een aangename leefomgeving is zeer een zeer belangrijke factor in het dagelijkse leven. In de zeer warme (en steeds warmer wordende) zomermaanden is het natuurlijk heerlijk om een koel verblijf thuis te hebben. Na een dag hard werken en in een koel huis thuis komen is natuurlijk van belang om goed te kunnen ontspannen en uit te rusten. Wij van Aircohuis Benelux bieden airco pakketten aan tegen zeer betaalbare en aantrekkelijke prijzen én daarnaast staan wij garant voor hoge kwaliteit en service.

Tevens zijn onze airconditioners ook zeer geschikt voor verwarmen in de koudere maanden. In het grootste gedeelte van het stookseizoen is een airco als verwarming veel goedkoper dan de traditionele gasgestookte hr cv ketel. Dat komt omdat het rendement ver boven de 400% stijgt terwijl een cv ketel niet verder kan komen dan 96% (werkelijk maximaal rendement).